Vi er Entura – Dedikert og fleksibel.

Om oss

– Vi gjør hverdagen din enklere.

Hvem er vi?

En solid aktør i markedet.

Gjennom flere år med spesialisering på kjerneområdene våre og fokus på kompetanse i våre egne rekker fremstår Entura i dag som en solid aktør i markedet med spesialkompetanse innen de fleste eiendomsrelaterte områder. Et av våre fremste mål er å ivareta din eiendoms verdi og sørge for at dine leietakere er fornøyde.

Våre kontorer

Selskapet har hovedkontor og lager på Hvalstad i Asker med flere driftskontorer i Lillestrøm, Oslo og Drammen.

Våre nedslagsfelt

Vårt hoved nedslagsfelt er i området Oslo og Viken fylke, men vi påtar oss også oppdrag andre steder på forespørsel.

«Vi har stolthet for yrket og høy kompetanse innenfor vårt fagfelt, vi gjennomfører våre oppgaver med det lille ekstra og har stort fokus på kundeservice.»

Bjørn André Heen, eier.

Entura er bestående av tre selvstendige selskaper:

Eiendomsdrift

Ønsker du en solid driftspartner for dine eiendommer?

Entreprenør

Små og store oppdrag fra oppstart til ferdigstillelse.

Servicepartner

Alle typer montasje, småjobber og vedlikehold.

Hvem er vi?

Etter en økende etterspørsel av leverandører som kunne levere tjenester innenfor drift og vedlikehold av næringseiendom ble Entura Eiendomsdrift etablert i 2008.

Ti år senere utvidet Entura med Entura Entreprenør som leverer leietagertilpasninger, modernisering og totalrehabilitering av næringseiendommer. Fordelen ble at gårdeier kunne forholde seg til samme leverandør underveis og at prosessen ble mer effektiv ettersom Entura allerede hadde kjennskap til eiendommen.

I januar 2022 etableres Entura Servicepartner, dette for å imøtekomme etterspørselen i markedet og kundene på mindre tilpasnings-, moderniserings- og vedlikeholdsbehov.

I over et tiår har Entura utviklet seg til å bli en solid aktør i markedet med over 28 ansatte og 93 millioner i omsetning. I dag drifter vi rundt 98 eiendommer i Oslo og Viken, som gir et driftsareal på 1,5 millioner m2.

Tallene som beskriver oss.

Omsetning 2023

Driftsareal Oslo og Viken (m2)

Daglig drift eiendommer

Ansatte

Store og små prosjekter utført i 2023